DIBRA-CITY.TK
Click to set custom HTML

test i dashurise

Rregullat e Lojes POKER - Per te fituar sa me shume chipsa!

Picture
Picture

Peshku qe flet per ju

Shkruajini peshkut ne cilen gjuhe te doni, ato gjuhe qe u jepen aty dhe ai do flase me ze ato qe do ti shkruani.


http://www.acapela.tv/Fish.html

video humoristike

http://www.metacafe.com/watch/2499463/funny_clip/

http://www.metacafe.com/watch/1367602/car_accidents_funny/

http://www.metacafe.com/watch/2999561/crazy_stunt_redneck_stunts_nuts/

http://www.metacafe.com/watch/2140455/bee_flys_up_reporters_skirt/

http://www.metacafe.com/watch/2999561/crazy_stunt_redneck_stunts_nuts/

http://www.metacafe.com/watch/1185518/patinage_artistique/

lojra

Loja me e frikshme ne internet "Hotel 626"

Picture

Kjo eshte loja me e frikshme ne internet pasi keni bere prenotimin tuaj ne ate hotel pas nja disa oresh (4-6 ore me duket) eshte mire te luhet naten pasi keshtu ndihet me shume frika dhe adrenalina keni mundesine te filloni kete loje sa te frikshme aq edhe te bukur. Nuk keshillohet te luhet nga njerezit me probleme kardiake. Pasi ta keni luajtur kete loje mirepresim mendimet tuaja dhe eksperiencat qe perjetuat gjate kesaj loje.
Loje te kendshme dhe mos u frikesoni shume

Picture

http://www.hotel626.com/