DIBRA-CITY.TK

PROGRAME TE NDRYSHME

Virtual Piano 3.0

Picture

Shkarko
Kodi: http://rapidshare.com/files/156216451/VP_3.0_MP_ICU-Key.rar

3D ATLAS

PictureKodi: http://rapidshare.com/files/133579332/akhareshe.info_3D_World_atlas.part1.rar
http://rapidshare.com/files/13376749...tlas.part2.rar

SPEAKING NOTEPAD

Picture

Kodi: http://rapidshare.com/files/146866971/speakingnotepad2008.zip

Nje ScreenSaver me efekt Zjarri (me ze)

ketu eshte kodi per shkarkim


Kodi: http://download.cnet.com/Free-Fire-Screensaver/3000-2257_4-10627791.html

MATEMATIKE

Ky program sherben me se shumti per Problemet e matematikes te cilat disa prej detyrave shum veshtir mund ti zgjedhim, kurse Programi na mundeson qe shum let te zgjedhim nje problem sado te veshtir, me shembuj edhe na tregon metoden e zgjidhjes. Permban edhe mesimin ne flash se si te perdoret pregrami nese nuk dini si ta perdorni programin.

Kodi: http://rs31.rapidshare.com/files/60333546/Microsoft_Math_2007.exe

Ky program eshte shume i mire. E kam perdor para shume kohesh.

plus zgjidhjeve te ekuacioneve te ndryshem eshte dhe makine llogaritese shkencore.ja keshilloj profesoreve te matematikes

Picture